En ganske unik mars for Mølla Storsenter

Senterleder Harald Tungevåg på Mølla Storsenter har lagt bak seg en mars utenom det normale, når det kommer til nyetableringer på kjøpesenteret i Brumunddal. 

– Tre etableringer på en måned er ganske unikt, sier senterleder Harald Tungevåg. I løpet av kjøpesenterets fartstid, har det aldri før har så mange nykommere til senteret i en og samme måned.  

Her er nykommerne som gir senteret to nye kjeder og en lokal “krydderbutikk”. 

9. mars: Cut’n Go

Cut’n Go var først ut med ny frisørsalong, med offisiell åpning 9. mars. Frisørkjeden som startet i det små og har kjøpesentre som satsningsområde, hadde lenge klort på døra på Mølla 

4255-0272
4255-0286

15. Mars: Tunstua

Etter en vellykket datingperiode med pop-up butikk i ledige lokaler på senteret, bestemte den lokale gårdsbedriften Tunstua Garn&Søm og Gardsutsalg seg for full bysatsning på Mølla. 15. Mars åpnet den lokale nisjebutikken med garn, systue og gårdsprodukter fra småbruket Haugstuen i Brummunddal.  

30. mars: Normal

Den danske lavpriskjeden Normal er det mange som har ønsket seg til Mølla og Brumunddal. I en voldsom søkerbunke med 300 søkere er ni ansatte nå i gang, i butikken med alt mulig, som satser spesielt på de unge.  

Normal-1582
Normal-1606

Kjøpesenteret i Brumunddal har nå 28 butikker og virksomheter og er arbeidsplass for 175 til 200 ansatte.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer