Endelig få Glenn oppfylt drømmen om frisørsalong på Mølla

Det er en fornøyd frisørsalongeier som forbereder salongåpning bak et halvåpent gitter på Mølla storsenter denne uka. Hamarsingen Glenn Kolloen endelig fått innpass på kjøpesenteret han har prøvd å få sveis på i tre år.

Nå er ventetiden over. Torsdag ettermiddag ønskes de første kundene velkommen inn til den nye frisørsalongen Cut´n Go på kjøpesenteret i Brumunddal.

– Hvorfor har du vært så ivrig på å komme inn her på Mølla?

– Det har skjedd mye og vært stor vekst i Brumunddal de siste årene. Mølla er også i størrelsesorden med Maxi storsenter på Hamar, hvor vi har salong og kjenner godt fra før, sier Glenn. Han er storfornøyd med plasseringa “rett over gata” for EuroSpar.

– Det kunne ikke vært bedre, smiler han.

Én salong har blitt til ni

Cut´n Go startet med sin første salong på Maxi storsenter på Hamar januar 2020. Planen om å bare starte én salong gikk fryktelig galt. Glenn er ganske hissig på butikketableringsgassen, så fasiten så langt er åtte frisørsalonger på tre år. Du finner dem i Hamar, Elverum, Stord, Vestby, Liertoppen, Haugesund, Molde og Brumunddal. Om en måneds tid åpner den niende salongen i Kristiansand. Og det vil bli flere.

– Alle salongene våre er på kjøpesenter. Det er det vi satser på. Siden kundene allerede er på “huset” får vi en god kundestrøm. Vi får også vist oss frem på en måte som vi ikke får i gata. Det har dessverre blitt mer og mer sjelden med fungerende gågater. I tillegg har vi et konsept som fungerer godt, sier Glenn, som blant annet har fartstid dagligvare fra tidligere.

 

Fullstendig priskutt

På åpningsdagen, torsdag 9. mars, blir det fullstendig priskutt på klipp i tre ettermiddags- og kveldstimer. Erfaringsmessig pleier dette å gi kødannelser.

– Vi legger det opp slik at du enten kan sitte å vente, eller at du kan stå i SMS-kø slik at du kan gjøre andre ting mens du venter på din tur, sier Glenn. Han kan også fortelle at de varter opp med en gunstig fastpris på klipp, likt for alle, når “Først til Mølla” setter i gang til uka.

Den nye frisørsalongen i Brumunddal vil starte opp med fire ansatte, med brumunddøl Chloe Jensen som daglig leder. Hun jobbet tidligere på utflyttede Salong Mølla, og er et kjent fjes på Mølla allerede.

Cut´n Go er et frisørkonsept inspirert av Cutters, som er en ren klippesalong med klipp til lavere pris.

– Hos oss har vi en prismodell hvor vi får betalt for tiden kunden sitter i stolen. Dette kan da være alt fra tjue minutter til fem timer. Vi tilbyr i tillegg både vask og farging. Vi hadde ikke farging i starten, men siden dette ble etterspurt startet vi opp med dette etter hvert. Her var det viktig for oss at det skulle være allergi- miljøvennlige produkter, forteller Glenn.

ÅPNINGSTIDER / AVVIKENDE

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer