Vill vest med skattejakt, hundeutstilling og sminketips på Mølla

Dala Martn vil ikke gå upaktet hen hos Mølla Storsenter. Nå ønskes høsten velkommen med et skikkelig hestespark – Her blir det vill vest med pangpriser, western-stil og Mølla blir nå til “The Mill”, sier senterleder Harald Tungevåg.

– Dala Mart´n er viktig for oss, og er selve startskuddet for en ny start etter ferien. Det er skole- og studiestart for mange, og andre har kanskje en ny start med ny jobb som gjør at man trenger litt nytt i garderoben, sier Tungevåg.

Senterlederen inviterer til både skattejakt og aktiviteter for barna, og han er også primus motor for markedet i gågata utenfor senteret, i samarbeid med Brumunddal sentrum.

Flere av butikkene svinger også hatten for å skape liv og røre både på og utenfor kjøpesenteret, under martnsdagene fra 17. – 19. august.

Harald Tungevåg og Malin Gutuen har funnet fram cowboyhatten og gleder seg til Vill vest på Mølla under DalaMartn.

Anita Kleven Bjørnstad og elghunden Gia (5 mnd) hos dyrebutikken Buddy inviterer til Matchshow, ei uoffisiell hundeutstilling hvor alle kan delta. Det skjer på fredag.

Hundeutstilling for alle

Butikksjef Anita Kleven Bjørnstad har hentet fram en pelsgodbit som tidligere har falt i smak hos både to- og firbeinte.

– Vi har lyst til å lage litt liv og røre og inviterer til Matchshow, som er en uoffisiell hundeutstilling. Dette har vi gjort to ganger før, med bra oppmøte. Dette er ei utstilling som er åpen for alle typer hunder, også blandingshunder, forteller Anita, som selv er en ekte hundeentusiast med fem hunder i heimen.

Parvis vil hundene bli vurdert av en autorisert dommer. Her gjelder utslagsprinsippet til pallen er fylt med de tre beste, som vil bli premiert. Dette er en fin anledning for hund og eier til å få prøve seg på utstillingslivet.

Arrangementet finner sted på parkeringsplassen utenfor dyrebutikken, fredag 18. August. Deltakere må huske å melde seg på i forkant og betaler en liten sum for å være med.

Personlige sminketips

Hos Marguerite Skintonic kan fjes og sminkepung få en litt ny start før høsten.

– Onsdag, torsdag og fredag får vi besøk av fantastiske Ingrid fra Sisley, som vil gi deg personlig veiedning for hudpleie og hvordan du legger en naturlig make-up, forteller butikksjef Gun Elisabeth Høisveen.

Hun vil også kjøre kampanje på dufter. Det er nemlig godluft og parfyme, som er tingen hos henne når et nytt skoleår står for døra. Også vesker og bager som kan passe til skolebruk, da.

Hos Gun Elisabeth Høisveen hos Marguerite Skintonic kan sminkepungen en litt ny start når Ingrid fra Sisley varter opp med personlig hudpleie og sminketips.

Jennie Teian Mago, t.v og Renate Svastuen gleder seg over en god start og første Dala Martn for Normal. Lørdag spinner de lykkehjulet med premiegaranti.

Lykkehjul for lykkelig start

Snart et halvt år har gått siden Normal åpnet på Mølla.

-Det har gått over all forventning, og vi har omsatt for 38 prosent mer enn budsjett siden åpninga, forteller butikksjef Maia Marie Myrbråten. Butikken bidrar spesielt til å trekke ei yngre kundegruppe til senteret.

– Vi begynner å få noen faste kunder, spesielt ungdom og familier. Samtidig er det nok også fortsatt mange som ikke har vært innom oss, forteller Jennie Teian Mago og Renate Svastuen.

For butikken som ikke har spesialtilbud, men faste lave priser som sitt ledestjerne, hentes lykkehjulet fram for å gjøre litt ekstra stas på kundene under Dala Martn.

– Lørdag spinner vi lykkehjulet vårt, hvor du rett og slett er dømt til å vinne, smiler Jennie og Renate.

En god sommer og 500 millioner i sikte

– Så til slutt, hvordan har sommeren vært for Mølla?

-Den har vært veldig bra. Vi har hatt en økning i antall besøkende på 7,2 prosent i juni og juli. Hele 320.767 kunder har vært innom oss. I omsetning har vi hatt en økning på 5,9 prosent så langt i år. Det øker hele tiden og med samme utvikling framover, vil vi passere en halv milliard i omsetning i år, forteller senterlederen.

Utover høsten fortsetter jobben med å ruste opp første etasje i senteret.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer