Reparasjon av turklær hos Sport 1 Brumunddal

Reparasjon av turklær hos Sport 1 Brumunddal

Har du fått en rift i turbuksa, mangler ryggsekken en beltespenne eller har du andre ødelagte turklær som bare blir liggende i skapet?

Da kan du ta de med til oss i Sport 1, torsdag den 14. september fra kl. 14.00 – 18.00. Da er nemlig «Tour de Sy» og sybilen til Bergans på besøk!

(det er også mulig å levere inn reparasjoner til oss på forhånd)

Sybilen tilbyr reparasjon av turklær og turutstyr av alle merker som kan fikses på stedet. Reparasjonene koster ca. 200 – 300 kr per produkt, avhengig av tidsbruken.

Maks to produkter per kunde. Større reparasjoner på Bergansprodukter kan tas med oss inn til reparasjon i systua til Bergans til ordinær pris.

Velkommen til SPORT 1 på Mølla!

Hva er Tour de Sy?

“Tour de Sy” er Bergans reparasjonsturné med vår egen sybil, der vi tilbyr reparasjon av turklær og -utstyr til turglade nordmenn. Dette gjør de for å sette fokus på viktigheten av å forlenge levetiden til turklærne våre og for å skape engasjement rundt et mer bærekraftig forbruk i Norge. Bergans har hatt en reparasjonstjeneste i alle år, og tilbyr også reparasjon i Bergans-butikkene. I tillegg har de altså en systue med hjul og elektrisk motor – og er på tur for å reparere slitte skalljakker og turbukser med plagsomme rifter.

Følg Bergans på Instagram: @bergansofnorway

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer