NORMAL selger «normale varer til unormale priser». Vareutvalget vårt består av kjente merkevarer innen områder som blant annet hudpleie, hårpleie, tannpleie, sjampo, sminke og rengjøring. Kort sagt – vi tilbyr deg de tingene du bruker hver dag, og helst ikke vil mangle i skap og skuffer. Vi selger varene våre til faste, lave priser, du vil derfor ikke finne kampanjetilbud hos oss. Det at vi selger varene våre til faste, lave priser betyr altså at varene vil ha de samme lave prisene neste gang du handler hos oss.

NORMAL er imidlertid mye mer enn faste, lave priser på kjente merkevarer. Målet vårt er at det alltid skal være en ny og unik opplevelse å besøke en av butikkene våre. Vi tilstreber å gi deg denne opplevelsen, selv om det bare er en uke siden du sist var innom. Derfor har vi gjort det slik at i NORMAL – i tillegg til det faste utvalget av kjente merkevarer – gjør vi en kontinuerlig utskifting av varer i hyller og på podier. Det er alltid nye varer å oppdage og utforske hos oss. Vår butikk-labyrint inviterer deg til å gå på «skattejakt» blant mange spennende varer fra både kjente og ukjente merker, og det skal være enkelt å fylle shoppingnettet med de varene du trenger til en hyggelig pris.

NORMAL Norge er en del av den internasjonale NORMAL-kjeden, med butikker flere steder rundt i Europa. NORMAL er en dansk-eid detaljhandelskjede. Vi åpnet dørene til den første danske butikken vår i Silkeborg i april 2013. Siden den gang har NORMAL vokst enormt og er i dag en kjede med mer enn 400 butikker. Du finner oss i Danmark, Norge, Sverige, Nederland, Frankrike, Finland og Portugal.

Hold deg gjerne oppdatert på normal.no – og vi blir glade om du følger oss på FacebookInstagram og TikTok.

Velkommen til vår NORMAL butikk på Mølla!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer