91 61 83 87

 Lampehuset

 www.lampehuset.no

K. Eng & Co. ble etablert allerede i 1959. Virksomheten den gang var basert på import og fabrikasjon av lamper og skjermer. Første butikk ble åpnet i 1976 under navnet Norske Lysprodukter med filialer i Oslo, Gjøvik, Hunndalen, Bergen og Notodden. Den første Lampehuset-forretningen ble åpnet på Strømmen i 1983. Lampehuset som formelt kjedekonsept ble etablert våren 1994. Lampehuset er i dag eiet av selskapet K. Eng & Co.

Lampehuset som kjede består av 50 butikker over hele landet. Vi er i dag den ledende faghandel-kjeden innen belysning og har over 50 års erfaring i bransjen. Vi er i sterk vekst og har som mål å være kundens førstevalg på belysning. Vi fokuserer kun på belysning og tilhørende produkter.

Belysning, elektrisk materiell og lyskilder er egne fagområder. For å sikre deg den beste veiledning, gjennomgår våre selgere flere kurs og må bestå en grunnopplæringsprøve. Senere holder vi oss à jour med løpende oppdatering og kursvirksomhet.

Lampehusets innkjøpere reiser på messer og fabrikker over store deler av verden for å fange opp de siste trendene. Vi designer også i stor grad våre egne lampemodeller og vektlegger funksjonalitet. Resultatet er at Lampehuset bugner av nye og spennende modeller som du ikke finner andre steder.

Med vår fagkunnskap og teknisk kompetanse legger vi vekt på å hjelpe deg med å finne “din” lampe.

Velkommen til vår butikk på Mølla Storsenter!