62 33 16 40

 Eurospar

 www.spar.no

Hos EUROSPAR Brumunddal finner du alltid et bredt utvalg av nystekte brød, frukt og grønt, ferske oster, fisk og kjøtt, og i ferskvaredisken deler vi gjerne gode tips og oppskrifter med deg. Vi er opptatt av at du som kunde skal trives, og vi strekker oss alltid lenger for å yte god service!

Hos oss finner du alt det du trenger til din daglige handel. Vi har et stort utvalg av frisk frukt og grønnsaker, og ferske brød og bakevarer. I tillegg har vi en fristende ferskvareavdeling med både varm og kald mat. Her finner du noe for enhver smak, og det er retter som passer både til lunsj og til middag.

Vi har også en egen fiskedisk med fersk fisk rett fra havet. Spør oss gjerne om gode råd og tips til middagen. Skal du ha gjester og ønsker ferdiglaget mat? Vi tilbyr en rekke ulike retter og menyer som passer til alle anledninger. Se vårt store utvalg av cateringmenyer her. Vi er opptatt av å yte god service til våre kunder, og dette innebærer blant annet at man skal kunne få utført sine daglige gjøremål hos oss. I butikken har vi derfor Tipping og Bank i butikk.

På EUROSPAR Brumunddal blir du møtt av hyggelige ansatte med godt humør. Velkommen innom til en trivelig handel.

Velkommen til vår butikk på Mølla Storsenter