Eurosko

kjeden ble stiftet i 1982 og butikkene eies av medlemmene i kjeden. I dag teller Eurosko kjeden 217 butikker i Norge og 93 butikker i Sverige.

Omsetningen var ved utgangen av 2010 på 1,5 mrd kroner. Hva finner du i en Eurosko butikk /litt om utvalget. Som kunde vil du oppleve at butikkene ikke nødvendigvis er helt like, – det tror vi kan bidra til at det er litt mer spennende å besøke en Euro Sko butikk, – du finner ikke akkurat det samme utvalget i hver butikk.

Greit kan det også være at man får det meste på ett sted, – Eurosko butikken har sko til hele familien. Når det gjelder utvalget fører kjeden en del varemerker som du kun finner i Euro sko butikkene. Blant de mest kjente merkene kan nevnes Roots (ungt /trendy design/ stil), Softwalk (”klassisk” stilig med vekt på komfort) og Ponny (godt utvalg barnesko tilpasset barns føtter og i tøft design).

Ellers fører butikkene også andre anerkjente merker som Nike, Adidas, Merell, Timberland, Ecco, Clarks for å nevne noen. Her vil merkene og utvalget variere fra butikk til butikk.

Velkommen til vår butikk på Mølla Storsenter!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer