Dagens middag 12.00-18.00

Mandag:

Raspeball/komle m/lammebog og kålrotstappe

kr. 149,-

Tirsdag:

Panert rødspette m/remulade, smeltet smør og pommes bistro.

Liten porsjon kr. 99,- / Stor porsjon kr. 149,-

Onsdag:

Ovnstekt laks m/agurksalat, poteter og rømme

Liten porsjon kr. 99,- / Stor porsjon kr. 149,-

Torsdag:

Stekt flesk m/kålstuing, stekefett og poteter

Liten porsjon kr. 99,- / Stor porsjon kr. 149,-

Fredag:

Kyllingsnadder m/stekte poteter og bearnaise/peppersaus

Liten porsjon kr. 99,- / Stor porsjon kr. 149,-

Mandag-fredag 10.00-18.00:

Dagens suppe m/rundstykke kr. 89,-

Lapskaus m/flatbrød og tyttebær kr. 99,-