Ønsketreet på Mølla

For femte året på rad har Norges Røde Kors satt opp Ønsketreet på Mølla Storsenter, og behovet er stort.

Ifølge Norges Røde Kors er det i overkant av 700 barn i Ringsaker Kommune som lever i familier som er i kategorien lavinntektsfamilie. Dette betyr at det dessverre er mange barn som i utgangspunktet går en litt tristere jul i møte, men Norges Røde Kors gjør det de kan for at foreldre kan gi disse barna en julegave som de ellers ikke hadde hatt råd til.

Hva er ønsketreet?

Ønsketreet er et prosjekt i regi av Norges Røde Kors, hvor målsetningen er å gi barn som bor i lavinntektsfamilier en hyggelig julefeiring. Foreldrene kan søke om hjelp til gaver, innbyggere som går innom Mølla Storsenter kan plukke et gaveønske fra treet og handle inn dette, og Norges Røde Kors pakker og leverer disse ut til foreldrene når julekvelden nærmer seg.

Familier trenger hjelp i en vanskelig tid.

Norges Røde Kors ser at det er et økende behov for bistand til julegaver. Alle barn opp til 18 år, og som bor i familier med lav inntekt er potensielle mottakere av den hjelpen som Røde Kors gir gjennom dette prosjektet.

Gavene som samles inn pakkes i «familiepakker» og overleveres til foreldrene. Nå når prisene på de nødvendige varene en familie trenger i hverdagen har steget voldsomt, ser Norges Røde Kors også at det har vært en betydelig økning i antallet foreldre som søker hjelp til barnas julegaver denne julen.

Norges Røde Kors er takknemlige for det gode samarbeidet de har med Mølla Storsenter, og ser med glede at det er god respons fra folk som vil hjelpe. De jobber for at så mange barn som mulig vil få en riktig god jul, og oppfordrer alle til å ta turen innom Ønsketreet på Mølla for å skape en god jul for alle små og store.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer