Nyåpning av Kid og
Interflora Marihøna

Hege Engebakken er klar for nysatsning med både møbler og interiør hos Kid, mens Hege Saugstad blomstrer i nye lokaler med Interflora Marihøna.
Det er duket for to skikkelig hjemmekoselige nyåpninger på Mølla storsenter denne uka.

– Nå har vi mye å feire. Det blir nyåpning hos Kid på torsdag, Interflora Marihøna på fredag, og en markering av at vi er “ferdige” med oppgraderingen av senteret på lørdag. Nå blir det tre dager på rad med kaker og bobler på senteret, smiler senterleder Harald Tungevåg.

Hege Engebakken hos Kid og Hege Saugstad hos Interflora Marihøna har fått rom til å få det enda mer hjemmekoselig og til å blomstre skikkelig på Mølla. Nå skal det feires med nyåpning og gode tilbud.

Satser større i større lokaler

Da vi er innom Kid på tirsdag jobbes det på høygir for å gjøre klar til nyåpning av butikken. Butikksjef Hege Engebakken, som har styrt butikken i sju år smiler fra øre til øre.

– Det er så gøy. Omtrent to ganger i timen er det kunder som går forbi og sier “Fy søren, så fint det blir”, forteller butikksjefen som har vært i oppussingsmodus siden august.

Nå gleder hun seg stort til å ønske velkommen til ny og større butikk, hvor det også blir nysatsning med møbler i butikkutvalget.

– Jeg er så takknemlig for at dette endelig skjer, det er inspirerende og en skikkelig boost, sier butikksjefen som ser fram til å vinke farvel til flere år i en trangbodd tilværelse.  

Møbler er en viktig satsning for Kid. Nærmere 140 ekstra kvadratmeter å boltre seg på er derfor den beste gave tiårsjubilanten på Mølla kunne fått. F.h: butikksjef Hege Engebakken og regionsleder Ida Holmerud i Kid og senterleder Harald Tungevåg på Mølla.

Utvider med møbler

Ti år har gått siden Kid flyttet inn på Mølla storsenter 21. Oktober 2013. Utvidelsen fra 325 til 463 kvadratmeter med butikkarealer, er nok den beste gaven senterets tiårsjubilant kunne få.

– Konseptet til Kid har utviklet seg mye. Nå satser vi på og selger mye møbler, som er plasskrevende. Vi ser nå alltid etter større lokaler enn tidligere når vi skal etablere oss, forteller regionsleder Ida Holmerud i Kid. Hun har brukt flere dager i Brumunddal i forbindelse med ombyggingen som ruster butikken godt for kjedebutikkens behov.  

– Nå får vi plass til møbler og kan skape de koselige miljøene. Det blir en skikkelig flott butikk her i Brumunddal, sier Holmerud. Regionslederen er også imponert over den lokale oppslutningen om butikken, som gjorde seg bemerket med et veldig bra ombyggingssalg.   

Lena Bjørgan og Hege Saugstad hos Interflora Marihøna får mye ros og har god trafikk etter innflytting i nye lokaler.

Nytt hjem etter over et år på “flyttefot”

Etter å ha vært på flyttefot og bosatt i midlertidige lokaler i over et år har Interflora Marihøna endelig landet i sitt nye blomsterhjem på Mølla.

– Vi flyttet inn 16. September og har vært i gang her i fem uker allerede. Dette er en helt ny verden, sier Hege Saugstad. Hun har jobbet i blomsterbutikken siden den kom til Mølla Storsenter i 2016. Siden 2017 har hun vært sjefen i blomsterbutikken med tre ansatte.

– Dette er en ny verden etter over et år på flyttefot i midlertidige lokaler, sier Hege Saugstad.

– Hvordan har det gått så langt?

– Det har vært veldig bra. Vi opplever at kundene er veldig positive. De kommenterer at det har blitt så lyst og fint, og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har svart på hvilken farge vi har malt på veggen. Det er Savanna Sunset, forresten. Da vi flyttet mistet vi noen kunder på grunn av trappa ned til det midlertidige lokalet ved Narvesen, men disse kundene kommer nå tilbake. I tillegg er det mange nye kunder og vi merker at det er flere impulskunder, sier Hege.

Butikken opplever altså økt trafikk og vekst etter flyttinga til ny bopel ved inngangen fra parkeringshuset i første etasje på kjøpesenteret.

Kjøpesenteret i Brumunddal har nå 28 butikker og virksomheter og er arbeidsplass for 175 til 200 ansatte.  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer