Ta vare på vinterhuden

Nå som kulda setter inn blir luften tørr, både ute og inne. Dette påvirker huden, og Mette hos Vita Mølla har noen gode tips til hvilke produkter som kan hjelpe deg med riktig hudpleie.

Korres er Vitas mest solgte serie, og det er ikke uten grunn. “Du blir fort forelsket i den”, sier Mette. Almond oil and Shea butter, Aloe and Almond oil og Pure Greek Olive er tre håndkremer fra Korres som gir en intens fuktighet og næring til hendene, uten at man blir fet og klissete. 

Olive serien til Korres inneholder hudkrem, dusjsåpe, håndsåpe og olje, og er en supergod serie til kropp som gir ekstra mye næring og med en deilig mild duft som passer både dame og herre. Dusjsåpen er skånsom og tørker ikke huden, og den er også super som badeskum. “Bland gjerne den deilige Olive oljen i Korres bodylotion for å få silkemyk hud. Jeg blander den også i nattkremen for ekstra pleie på natten. Oljen er 98,7% naturlig og jeg bruker den også som hårolje” sier Mette. 

Til Ansiktet anbefaler Mette Greek yoghurt serien, også fra Korres. Denne hudpleieserien er laget med ekte gresk yoghurt som er rik på både pre- og probiotika. Den styrker hudbarrieren og gir masse fuktighet, noe som er kjempeviktig i kald og tørr luft. Denne serien passer til alle aldre og hudtyper, både jenter, gutter, damer og menn. 

Korres produserer også perfekte Eau de Toilette dufter til høsten, Mette anbefaler Cashmere Kumquat og Midnight Dahlia. Cashmere Kumquat er en sofistikert, varm og nydelig duft med delikate toner av søt Kumquat, appelsinblomst, myk vanilje og kashmir. Midnight Dahlia er en eksklusiv, deilig, sensuell duft med toppnoter som litchi, dahlia og bergamot, midtnoter av bringebær, peon og sedertre, og basenoter av patchouli og rav. “Dette er fantastiske dufter, og de gir en nydusjet følelse hele dagen”, sier Mette. 

I tillegg til å selge produktene løst kommer de også i gaveesker, perfekte til deg selv eller noen du er glad i. Kom innom Vita på Mølla for å se og prøve utvalget, og få flere gode råd fra Mette. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer