Nytt liv til gamle brannslukningsapparat

Den nye ordningen inkluderer også en innbytterabatt for kunden. Ikke bare blir det enklere for folk å få levert inn sine utgåtte eller brukte brannslukkere, de får i tillegg 100 kroner i pant ved kjøp av et nytt ombrukt brannslukkingsapparat når de leverer sitt gamle.

Samarbeid for mer bærekraftig handel og økt brannsikkerhet

De ombrukte brannslukkerne er det Miljø Norge som står bak. Miljø Norge er de første til å ta tak i prosessen med å utføre service på utgåtte og brukte brannslukkere i en skala som imøtekommer behovet i markedet. Selskapet har designet en sirkulær forretningsmodell der utdaterte brannslukkere tas inn for service og returneres tilbake, like god som ny. Ved å velge en ombrukt brannslukker sparer du miljøet for hele 38 kg CO2.

– Det er en drøm gått i oppfyllelse for Jernia, at vi nå har fått aktører som Miljø Norge som utfordrer dagens bruk-og-kast-samfunn. Med de salgsvolumene vi estimerer av brannslukkere, reduserer vi alene klimaavtrykket med 1000 tonn CO2, sier administrerende direktør i Jernia, Espen Karlsen.

Satser på bærekraftige tjenester.

Dette er ikke første gang Jernia lanserer nye varer og tjenester med mål om en mer bærekraftig varehandel. Tidligere i år lanserte Jernia sin egen verkstedsatsing for å gjøre det enklere for kundene å få ting reparert slik at løsningen ikke alltid er å kjøpe nytt.

I tillegg tilbyr Jernia tjenester som utleie av verktøy, knivsliping og en egen innbytteordning for blant annet kjeler, stekepanner, ødelagt porselen og glass mot 20% rabatt ved kjøp av nytt i samme kategori.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Les mer